16-11-2015

   TRET DE SORTIDA A LA COPA CATALANA


Hem iniciat una nova edició de la Copa Catalana, amb dos partits que van ser molt interessants, el primer contra Bocs d'Argentona i el segon contra els Dracs de Badalona. Un primer enfrontament amb els Bocs, en el que els nostres jugadors van estar a l'alçada encara hi perdre, doncs molts d'ells era el seu primer partit oficial al football, i el més important era que gaudessin del mateix. En el segon ja més ficats en el paper, van assolir la victòria.

Ara, ha esperar la segona jornada d'aquesta Copa que es jugarà a Santa Cristina el día 29 de Novembre a les 11 hores, i a on estem segurs que els nostres cadets disfrutaràn amb aquets esport novament.


GO SF!!!!!


09-03-2015

LLIGA CADET EN MARXA


Bon començament dels nostres cadets a la Lliga, amb un balanç de 2 partits guanyats i 1 perdut. Equip bastant nou, pero que amb el treball i l'esforç poden assolir l'objectiu de entrar als Play-off al final de la Fase regular de la Lliga, però per aixó, han de continuar treballant a tots els entrenaments com si fos l'últim.

Els partits contra Rookies va suposar la primera victoria molt lluitada només per 1 punt de diferencia, la segona victória contra els Fénix més amplia, però amb resultat enganyós, doncs va tenir de ser molt treballada, i la derrota contra els Bocs d'Argentona, en un partit molt lluitat i amb possibilitats de guanyar fins al final.


Així que ànims i a treballar que vosaltres podeu.


GO SENGLARS!!!!!


24-11-2014

ESTEM FORA DE LA COPA


Els cadets teníen dos partits importants per poder assolir la desitjada Final Four de la Copa Catalana Cadet, però dos derrotes als partits contra els Reds i Búfals els van deixar sense cap opció.

Partits que van tenir el mateix síntoma, desconcentració al camp, i aixó va portar a l'equip a les derrotes.

Un punt que s'ha de treballar per no tornar a caure durant la lliga que començarà al Febrer.


Ànims i a treballar força.


GO SENGLARS!!!!!


10-11-2014

BON DEBUT DELS CADETS


Bons partits aquets cap de setmana de la Copa Catalana Cadet, hi amb resultat esperançador per part del nostre equìp, que és jugarà el cap de semana del 22  de Novembre a Granollers la possibilitat d'estar a la Final Four que es jugarà a Santa Cristina el dia 14 de Desembre.


L'equip dirigit per Gerard Abelè, va estar el primer partit per molts dels nostres jugadors, i encara així van estar molt bé posicionats al camp, peró no va ser suficient per aturar als Pioners, un equip amb molt recorregut.

El segon partit va ser contra els Rookies, i aquí els nervis dels jugadors del primer partit van desaparèixer i van donar tot el que els hi quedaba, i aixó va fer possible guanyar el partit.


Ànims la classificació la tenim a tocar.


Aquí us deixo crónica de la FCFA.


GO SENGLARS!!!!!

    

A Terrassa es va disputar el passat dissabte la primera jornada de la dotzena edició de la Copa Catalana Cadet, on els grans dominadors van ser els actuals campions de la competició L’Hospitalet Pioners i els locals Terrassa Reds. 

 Senglars d’Aro i L’Hospitalet Pioners van obrir dissabte a Can Jofresa la dotzena edició de la CCFA CDT. FOTO@Christian Llitjós 

 

Els riberencs van mostrar-se preparats per revalidar el títol aconseguit l’any passat, al dominar sense masses dificultats els dos encontres que van disputar davant Senglars d’Aro i Barcelona Búfals. Tanmateix, els egarencs Reds van presentar la seva candidatura a desbancar als de L’Hospitalet al imposar-se també als Búfals desprès de desfer-se dels Argentona Bocs en el primer partit que van disputar. Els del Maresme, juntament amb els empordanesos Senglars es situen tercers i quarts respectivament en la classificació al derrotar tots dos als Barberà Rookies, equip que tanca la taula amb Búfals amb dues victòries en els partits disputats en la primera jornada.

La propera jornada es disputarà el dissabte 22 de Novembre a Granollers i tots sis equips intentaran aconseguir una bona classificació per tal d’afrontar de la millor manera possible les finals que es celebraran al proper 14 de desembre a Santa Cristina d'Aro.


FINAL FOUR LCFA


Llego la hora de la verdad, depues de una gran temporada, nuestro equipo cadete tiene que consolidar el trabajo realizado.

El primer partido contra Terrassa Reds, será la prueba de fuego, viendo así, si la confrontación en la Fase regular acabado con derrota de Senglars, fue simplemente un mal partido por parte de los nuestros, esperamos que el factor campo les ayude. Ganando a Terrassa Reds pasaríamos a la gran Final, en la que todo cabe indicar que el rival a batir será Hospitalet Pioners que ha estado imbatido en la Fase regular, y que al igual que Reds i Senglars, han realizado una temporada con pocas derrotas.

Hospitalet Pioners, juegan su partido antes de optar a meterse en la Final contra los Sarrià Wolves, equipo que se lo intentará poner complicado, y dar la sorpresa.

En definitiva, nos espera un Domingo de football en Santa Cristina D'Àro muy interesante y vibrante.

 

Go Senglars!!!!!

Nuestros cadetes siguen imparables


Impresionante verlos jugar, disfrute y pasión, eso entre otras cosas es lo que nos dan en cada partido nuestros cadetes, siguen sin bajar el nivel de juego, y eso viene dado por la ambición por ganar, nos lo demuestran con el día a día en ls entrenamientos.

Buen trabajo chicos, no bajeis la guardia y seguir así.

 

Seguidamente os dejo la crónica de la FCFA.:

Aquest passat cap de setmana s’han disputat la quarta i cinquena jornada de la LCFA Cadet a Santa Cristina d’Aro i Granollers. A la localitat gironina els grans triomfadors van ser els locals Senglars (foto @Josep Besalú), al vèncer els dos partits disputats davant Wolves i Búfals i mantenir-se com a líders amb cinc victòries. Rookies i Wolves van aconseguir un triomf i una derrota,mentre Búfals va perdre els dos partits disputats. A Granollers i també el passat diumenge es disputava l’altre jornada amb un quadrangular una mica estrany, ja que finalment Imperials no es va presentar i Dracs ho va fer amb molts pocs efectius. D’aquesta manera, l’únic partit que es va disputar va ser el que va enfrontar a L’Hospitalet Pioners i Terrassa Reds. El duel va ser força espectacular i ple de grans jugades entre dos equips que arribaven invictes i finalment els actuals campions es van emportar el matx al vèncer per el resultat de 42-25.

 

GO SENGLARS!!!!!

Encabezamos la clasificación de la LCFA


Buen fin de semana en Argentona, nuestro equipo cadete después de las dos victorias conseguidas contra Trojans (35-0)  y Bocs (21-0), encabeza la liga regular de cadete con 3 victorias y ninguna derrota.

Sendos partidos fueron de disfrute máximo, gran actuación de nuestros jugadores, y buena dirección por parte del cuerpo técnico.

En el segundo partido contra Bocs, nuestro club demostró la deportividad que nos caracteriza, al acceder a la petición de Bocs, de finalizar el partido a la media parte por problemas físicos en algunos jugadores, siendo el marcador final el reflejado 21-0.

Seguir así chicos, ese es el camino a seguir.

Y queremos despedir esta crónica dando ánimos a nuestros lesionados, recuperaros pronto os necesitamos.

 

GO SENGLARS!!!!!